Polgármesteri hivatal felújítása Hernádcécén

Polgármesteri hivatal felújítása Hernádcécén

Hernádcéce község önkormányzata az Észak-Magyarországi Operatív Program keretén belül ÉMOP-2009-3.1.3/B Kisléptékű településfejlesztés vidékfejlesztési program kiegészítésére (Települések infrastrukturális fejlesztése LHH kistérségekben) tárgyú felhívásra pályázatot nyújtott be.

A projekt címe: "Polgármesteri hivatal felújítása Hernádcécén"
A projekt azonosító száma: ÉMOP-3.1.3/B-09-2010-0078
A projekt költségei fedezetének finanszírozására az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában önkormányzati saját forrás hozzáadásával történt.

A támogatás intenzitása: 94,999753 %

A projekt keretében valósult meg a polgármesteri hivatal belső felújítása mozgáskorlátozott WC kialakításával, valamint a belterületen lévő Alkotmány, Árpád és Petőfi utak bővítése.

A műszaki átadás-átvétel 2011. június 30. napján megtörtént, az ünnepélyes átadás-átvételre 2011. július 14-én 14 órakor kerül sor, melyre minden érdeklődőt tisztelettel hív és vár a Hernádcéce községi Önkormányzat képviselő-testülete.

 

 
© 2008-2024 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.
A weblap tartalmi összeállításánál felhasználásra került a "Hernádcéce Fejődéséért" Alapítvány támogatásával 2005 évben kiadott:
Szabolcs Sándor: Hernádcéce története a honfoglalástól napjainkig c. könyvben olvasható információk.
Köszönet az alapítványnak és a könyv szerzőjének.